Bliv faglært lastbilchauffør - med speciale for dig over 25 år med erfaring som lastbilchauffør - meritvejen (EUV)

Lastbilchaufføruddannelsen giver dig en grundlæggende viden om at køre, efterse og vedligeholde lastbiler. Du lærer også om de forskellige love og regler, som skal overholdes, når gods skal transporteres rundt i Danmark og i udlandet. Du vil få alle de kørekort, der kræves for at køre lastbil og lastbil med påhængsvogn.

Uddannelsen består af et grundforløb plus et hovedforløb. Under hele hovedforløbet er du i lære hos en vognmand, hvor du veksler mellem at være i virksomheden og på skoleophold. Efter endt hovedforløb modtager du dit svendebrev.

  • Grundforløb
  • Hovedforløb - Lastbilchauffør med speciale

Der er følgende 4 specialer, som du kan blive faglært chauffør indenfor.

  • Flyttechauffør
  • Godschauffør
  • Renovationschauffør
  • Tankbilchauffør

Da varigheden af dit grundforløb og hovedforløb afhænger af din tidligere uddannelse og erfaring, så vil du med erfaring som lastbilchauffør få et kortere - eller helt blive fritaget for grundforløbet. Det betyder, at du hurtigere kan blive faglært lastbilchauffør.

Hvis du ønsker at få en realkompetencevurdering, så du kender varigheden af din uddannelse til faglært lastbilchauffør med speciale, kontakt venligst chefkonsulent Jan Brochdorf på tlf. 31 63 28 15.

Men uddannelsen som lastbilchauffør med speciale, har du altid mulighed for at læse videre til kørselsdisponent. Dette kaldes Trin 2. 

DEKRA udbyder lastbilchaufføruddannelsen i Brøndby.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, så er du velkommen til at kontakte vores chefkonsulent Jan Brochdorf på tlf. 31 63 28 15.

Erhvervsskole (EUD & EUV)

  Hovedstaden: Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby
Sydjylland: Arnfredsvej 8, 6600 Vejen

  72 33 27 87
  eud@dekra.dk
CVR: HS: 83 68 55 14 / SYDJ: 27 64 70 06