OM DEKRA

I DEKRA arbejder vi alle mod samme mål: At hjælpe mennesker sikkert på vej. Vi uddanner mennesker til en fremtid og et job. Det handler om livskvalitet.

Denne klare målsætning underbygger vi med vores to garantier til dig som elev/lærling:

  • DEKRA Lærepladsgaranti.
  • DEKRA Jobgaranti.

I dagligdagen betyder dette, at vi hjælper dig godt på vej, både under og efter din uddannelse, samtidig med, at vi skaber værdi for arbejdsgivere og for transportbranchen.

DEKRA i Danmark er en del af den verdensomspændende koncern DEKRA. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 39.000 mennesker, i mere end 50 lande og er repræsenteret på fem kontinenter.

DEKRA har globalt en vision om, at gøre verden til et sikrere sted at færdes: i hjemmet, på arbejdspladsen og på vejene. Som en non-profit organisation, geninvesteres overskuddet i ny teknologi, forskning og udvikling af sikkerhed.

Chaufførmangel

Sammen med netop transportbranchen og andre aktører inden for organisationer og udvalg i Danmark, arbejder DEKRA for at styrke branchen og uddanne dygtige chauffører - med fokus på sikkerhed og kvalitet, og ikke mindst fokus på dig, din uddannelse og din fremtid.

Lige nu står vi over for at mangle lastbilchauffører, ikke kun i Danmark men rundt omkring i verden. Dygtige lastbilchauffører der ser, hvad branchen har at tilbyde af spændende opgaver og god løn. Ring til os for en snak om dette og hvad det kan betyde for dig - telefon 72 33 27 87.

72 33 27 87

Erhvervsskole (EUD & EUV)

  Hovedstaden: Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndby
Sydjylland: Arnfredsvej 8, 6600 Vejen

  72 33 27 87
  eud@dekra.dk
CVR: HS: 83 68 55 14 / SYDJ: 27 64 70 06